På lager
Varekode
4152-10

Prematurpysj i ullfrotté, med fot - Natur

Fra 568 kr
Pysjamas med fot i myk ullfrotté.
100% økologisk, ubehandlet merinoull.

Vår bestselger og barnas favoritt!
  • check KJØP NÅ, BETAL OM 14 DAGER

Pysj med trykknapper foran og brodert sau på brystet. Babyer blir lett fuktige eller våte, og med ull forstyrres ikke natten av fukt og pysjskift. Pysjen brukes gjerne året rundt, det er bedre med en god varm pysj og mindre over. Lanolininnholdet bryter ned bakterier og det gjør at pysjen vaskes sjelden. Du sparer mye vask og barnet holdes i jevn temperatur også når dynen sparkes av. For de aller minste er det ekstra viktig å holde jevn temperatur, så de kan bruke energien sin på å vokse. Ubehandlet ull er fri for all kjemisk behandling og trenger ikke vaskes før bruk.

IVN BEST
IVN anser GOTS-standarden som et minimum av det som kreves for økologiske tekstiler, og har i tillegg sin egen standard som de sertifiserer etter. Denne heter IVN BEST.

BEST krever at 100% av fibrene i et tekstil eller et plagg skal være av naturlige fibre, og at 100% av dette skal være av kbA-/kbT-kvalitet (kbA = sertifisert økologisk produksjon (bomull). kbT = sertifisert økologisk dyrehold (ull).)

Syntetiske fibre kan bare brukes i opp til 5% for tilbehør (som knapper/glidelåser mm., eller som elastikk i bråt eller blonder).

Les mer om Nøstebarn og miljømerking her.

Fordi ullen vår ikke er kjemisk preparert for maskinvask, er den ikke godkjent for vask i maskin, men et godt ullprogram fungerer like godt som håndvask. (Ullprogram kan variere fra maskin til maskin).

MASKINVASK på godt ullprogram:
Ullprogram (Viktig!) max 30°C med ullsåpe.

HÅNDVASK AV ULL

  • Plagget håndvaskes i 30°C med ullvaskemiddel uten parfyme. Vannet skal kjennes kjølig mot huden, håndlunkent vann er for varmt.
  • Kryst plagget forsiktig i vannet (ull skal ikke ligge i bløt).
  • Skyll plagget til vannet er klart (30°C).
  • For raskere tørketid, rull plagget i et håndkle og klem vannet ut, eller sentrifuger.
  • Ikke rull ullfleeceplagg. Da blir de lett flate og litt fastere.
  • Strekk/legg plagget i fasong og heng eller legg det til tørk.


Vi anbefaler å bruke naturlig ullsåpe or å unngå syntetiske tilsetninger til ull som er ubehandlet.

Se mer informasjon om vask av ull her.

Størrelse 50 (prematur) og 56 (prematur/0-2 mnd) finnes kun i farge Natur.
For å hindre at barnet sparker seg om tull i en for stor pysj, kan et par sokker eller en underbukse utenpå pysjen holde den på plass.

Alderen i parentes viser bruksområdet til størrelsen, dvs litt stor i starten og knapp på slutten. Er barnet stort eller lite for alderen kan du finne riktig størrelse ved å finne barnets lengde (cm) i vår størrelsesguide.
Prematurpysj i ullfrotté, med fot - Natur Prematurpysj i ullfrotté, med fot - Natur Prematurpysj i ullfrotté, med fot - Natur
Prematurpysj i ullfrotté, med fot - Natur
© 2019 Nøstebarn. All rights reserved.