På lager
Varekode
3131

Soveskinn vaskbart

Fra 890 kr
Maskinvaskbart skinn som kan brukes overalt hvor barnet sover.
Klikk og hent er ikke tilgjengelig akkurat nå.
  • check KJØP NÅ, BETAL OM 14 DAGER

  • Maskinvaskbart - ullprogram 30°C med et naturlig ullvaskemiddel uten parfyme
  • Lanolin er naturlig bakteriehemmende
  • Godkjent for spedbarn
  • Klippet i jevn høyde
  • Inneholder ingen farlige kjemikalier
  • Mulesing-fri oppdrett
  • Brukes året rundt - isolerer både mot varme og kulde

NB! Ta av klistremerket på skinnets bakside før vask.
Vær oppmerksom på at skinn som har blått informasjonstrykk på baksiden (gjelder skinn kjøpt før 2014) kan farge av - skinn er et organisk materiale og den miljøvennlig trykksverten fester seg ikke 100%. Avfarging av informasjonstrykket er derfor ikke reklamasjonsgrunn.

Dyrevelferd
Våre soveskinn er vaskbare og uten skadelige garvestoffer (Les mer om garving på våre informasjonssider), de er godkjent som liggeunderlag for spedbarn. Sauerasen som brukes til våre skinn er iblandet sauerasen English breed sheep. Denne blandingen har ikke de problemene som medfører det mye omtalte smertefulle inngrepet mulesing. Det er godt å vite at lammene også har hatt et godt liv. Les mer om mulesing på våre informasjonssider.

Spesielt for babyen
Spedbarn sover bedre, legger hurtigere på seg og gråter mindre når de ligger på Soveskinn, viser en undersøkelse ved Cambridge Maternity Hospital i England. Våre australske merinolammeskinn er spesialpreparert for bruk til baby, fri for alle rester av stoffer brukt under garvingen (behandlingen). Stempel fra Woolmark og AWTA (Australian Wool Testing Authority) på skinnets bakside garanterer dette.

Godt liggeunderlag
Merinosauen har en langt finere og mykere ull og tettere pels enn alle andre kjente saueraser, og er derfor perfekt til soveskinn. Pelsen klippes i jevn høyde, det er viktig for at ullfibrene skal gi fast og god støtte for kroppen (ikke for mykt), minst mulig friksjon mot huden og samtidig sikre et isolerende luftlag under barnet. Jevn pelshøyde hindrer også at barnet får ullhår inn i munnen.

Maskinvaskbart
Soveskinn isolerer både mot varme og kulde, og brukes hele året. Små uhell tørkes av med en fuktig klut, ellers skal soveskinnet kun luftes og ristes. Ullens innhold av lanolin virker bakteriehemmende, og skinnet vaskes derfor sjelden. Kan maskinvaskes ved 30 grader ullprogram, med såpe for ubehandlet ull. Ta av klistremerket på skinnet før vask.

Leverandøren av skinnene er sertifisert for Animal Welfare. Les mer på sertifiseringsorganets nettside.
Australian Wool Testing Authority har godkjent skinnene for bruk til spedbarn. Les mer på AWTAs nettside.

VASK AV SKINN (art.nr. 3130/3110)
Skinnet vaskes i maskin på ullprogram 30°C med uparfymert ullsåpe (f.eks. Nøstebarns ullsåpe, eller fra helsekost). Det kan godt sentrifugeres med pelssiden ut. Skinnet endrer seg lite i vask, men ønsker du å børste opp pelsen igjen (mest kosmetisk), kan det gjøres med en hundebørste eller lignede når skinnet er tørt. Litt hår vil da lugges av.

Skulle læret bli litt stivere, kan det gnikkes litt mens det er fuktig. Det blir ellers mykt igjen i bruk (som et nyvasket håndkle). Skinnet tørkes flatt, og ikke i direkte sollys. Det tar litt tid for pelsen å tørke helt.

Skinnet inneholder bakteriehemmende naturlig ullfett (lanolin) og vaskes derfor sjelden. Søl trenger ikke inn i ullfibrene og tørkes derfor lett av med en våt eller tørr klut.

Ristes ukentlig og luftes mellom bruk.
Finnes i str.
  • 80cm +
  • 96cm +
Soveskinn vaskbart Soveskinn vaskbart Soveskinn vaskbart
Soveskinn vaskbart
Din rangering
© 2019 Nøstebarn. All rights reserved.