På lager
Varekode
3153-93

Vognpose i skinn med nylontrekk - Grå

2 600 kr
Vognposen med nylontrekk er vannavvisende, men ikke vanntett. Sydd i Tyskland av kromgarvet skinn fra Tyskland. Posen har glidelås på begge sider foran slik at den kan åpnes og fronten kan tas helt av. Posen har 5 hull for sele og det er en flipp bak for å feste ryggen over feks. et vognsete. Lenge ca 96 cm.
  • check KJØP NÅ, BETAL OM 14 DAGER

  • Lammeskinnets lanolin er naturlig bakteriehemmende
  • Godkjent for spedbarn
  • Inneholder ingen farlige kjemikalier
  • Mulesing-fri oppdrett
  • Øko-tex-sertifisertt

Skinnets naturlig isolerende evne holder barnet varmt. Samtidig gir posens utforming og skinnets jevne klipp, et støttende underlag for kroppen. Skinnposen kan lett suppleres med ulik mengde yttertøy for å regulere temperaturen. Selv om posen skulle bli liggende i vognen utendørs, er den likevel lun å sette barnet ned i og varmes raskt opp, i motsetning til andre syntetiske vognposer.

ØKO TEX
Øko-tex 100 er en godkjenning som utføres av uavhengige organer. Standarden er utarbeidet av to test-institutt i Tyskland og Østerrike. Øko-tex 100 sikrer at produkter ikke inneholder stoffer som kan gi helseplager eller er skadelige for mennesker.

Produktene testes av uavhengige laboratorier for innhold av skadelige stoffer etter liste over tillatte grenser. Standarden deles inn flere produktklasser (med ulike krav) etter hvor nær huden produktene brukes. Den strengeste er produktklasse 1, som er for produkter som benyttes til baby og barn opp til 3 år (f.eks. soveskinn, tøyleker, sengetøy).

Les mer om Nøstebarn og miljømerking.
VASK AV SKINNPOSE
Posen vaskes veldig sjelden fordi det naturlige lanolinet (ullfettet) i ubehandlet ull er bakteriehemmende. Smuss blir sittende utenpå ullfibrene og setter seg ikke, og kan som oftest børstes av. Flekker kan tørkes av med fuktig klut. Rist posen ukentlig, og luft den mellom bruk.

Kan vaskes i maskin på ullprogram 30°C med uparfymert ullsåpe (f.eks. Nøstebarns ullsåpe, eller fra helsekost). Ekstra sentrifugering med pelssiden ut anbefales. Det tar litt tid for pelsen å tørke helt - etter at utsiden er tørr, vrenges posen slik at også innsiden tørkes. Må ikke tørkes i direkte sollys.
Lengde ca. 96 cm.

Barnet kan ligge i posen til ca 2 år og sitte i posen til ca 3-4 år.
Vognpose i skinn med nylontrekk - Grå Vognpose i skinn med nylontrekk - Grå Vognpose i skinn med nylontrekk - Grå Vognpose i skinn med nylontrekk - Grå
Vognpose i skinn med nylontrekk - Grå
Din rangering
© 2019 Nøstebarn. All rights reserved.