På lager
Varekode
3153-93

Vognpose i skinn med nylontrekk - Grå

2 600 kr
Vognposen med nylontrekk er vannavvisende, men ikke vanntett. Sydd i Tyskland av kromgarvet skinn fra Tyskland. Posen har glidelås på begge sider foran slik at den kan åpnes og fronten kan tas helt av. Posen har 5 hull for sele og det er en flipp bak for å feste ryggen over feks. et vognsete. Lenge ca 96 cm.
  • check KJØP NÅ, BETAL OM 14 DAGER

  • Lammeskinnets lanolin er naturlig bakteriehemmende
  • Godkjent for spedbarn
  • Inneholder ingen farlige kjemikalier
  • Mulesing-fri oppdrett
  • Øko-tex-sertifisertt

Skinnets naturlig isolerende evne holder barnet varmt. Samtidig gir posens utforming og skinnets jevne klipp, et støttende underlag for kroppen. Skinnposen kan lett suppleres med ulik mengde yttertøy for å regulere temperaturen. Selv om posen skulle bli liggende i vognen utendørs, er den likevel lun å sette barnet ned i og varmes raskt opp, i motsetning til andre syntetiske vognposer.

ØKO TEX
Øko-tex 100 er en godkjenning som utføres av uavhengige organer. Standarden er utarbeidet av to test-institutt i Tyskland og Østerrike. Øko-tex 100 sikrer at produkter ikke inneholder stoffer som kan gi helseplager eller er skadelige for mennesker.

Produktene testes av uavhengige laboratorier for innhold av skadelige stoffer etter liste over tillatte grenser. Standarden deles inn flere produktklasser (med ulike krav) etter hvor nær huden produktene brukes. Den strengeste er produktklasse 1, som er for produkter som benyttes til baby og barn opp til 3 år (f.eks. soveskinn, tøyleker, sengetøy).

Les mer om Nøstebarn og miljømerking.
BRUK
Flytt gjerne skinnet med alle steder hvor barnet sover. Det kan godt gå opp over kantene i vognen, så de fleste bruker dem både i seng og vogn. Er det alt for stort i vognen kan barnet ha det i sengen, på gulvet eller på sofaen. Gulper barnet mye, også når det ligger, legges gjerne en gulpeklut under hodet den første tiden.

På ull sitter søl utenpå fibrene, og ull virker naturlig bakteriehemmende. Sølet kan derfor vanligvis lett tørkes av med en tørr eller våt klut. Skinner hjelper barnet med å holde jevn temperatur året rundt og lar luft sirkulere, slik at det ikke bli klamt. Ristes godt en gang i uken, ellers er litt hviletid/lufting i våkne perioder nok.

VASK AV MIMOSAGARVET SOVESKINN (art.nr 3160)
Skinnet er ikke vaskbart, da hudsiden av skinnet vil bli stivt og hardt ved kontakt med vann. Ved behov for rengjøring kan ullsiden vaskes lett med bruk av naturlig ullsåpe, men med forsiktighet slik at undersiden/hudsiden ikke blir fuktig. Bruk en lett fuktet klut og tørk vekk flekker/søl. Deretter tørr klut til å fjerne fuktighet ved å trykke lett der man har vasket.

En desinfiserende rengjøring kan oppnås ved å legge skinnet i fryseren en dag eller to. Da vil bakterier drepes. Vi anbefaler at skinnet børstes i alle retninger med en stiv kam/børste med jevne mellomrom, samt at det luftes og ristes jevnlig.
Lengde ca. 96 cm.

Barnet kan ligge i posen til ca 2 år og sitte i posen til ca 3-4 år.
Vognpose i skinn med nylontrekk - Grå Vognpose i skinn med nylontrekk - Grå Vognpose i skinn med nylontrekk - Grå Vognpose i skinn med nylontrekk - Grå
Vognpose i skinn med nylontrekk - Grå
© 2019 Nøstebarn. All rights reserved.