På lager

Vognpose i skinn med cordfløyelstrekk Grå

Varekode
3152-93
3 200 kr
 • FRI FRAKT OVER 1.500,-
 • KJØP NÅ, BETAL OM 30 DAGER

 • Skinnpose med trekk i økologisk cordfløyel i 100% bomull.
 • Lengde rygg 86 cm + 20 cm skinnkant.
 • Åpningen oppe reguleres med to knapper.
 • Lammeskinnets rester av lanolin (ullfett) er naturlig bakteriehemmende.
 • Godkjent for spedbarn.
 • Inneholder ingen farlige kjemikalier.
 • Mulesingfri oppdrett.
 • Øko-tex-sertifisert.
 • Søl sitter utenpå fibrene og tørkes av med en tørr eller fuktig klut.
 • Hvis den trenger mer rengjøring er det rens som gjelder, da plantegarvet (mimosa) skinn ikke tåler å bli gjennomvåt.


Skinnets naturlig isolerende evne holder barnet varmt. Samtidig gir posens utforming og skinnets jevne klipp, et støttende underlag for kroppen. Skinnposen kan lett suppleres med ulik mengde yttertøy for å regulere temperaturen. Selv om posen skulle bli liggende i vognen utendørs, er den likevel lun å sette barnet ned i og varmes raskt opp. Vognposen er enkel i bruk, ingen snorer som skal knytes, eller glidelåser som setter seg fast. Dette gjør også at posen vanligvis varer i generasjoner. Ønsker du en pose med hull til vognseler, eller en pose som kan åpnes helt, kan du velge vår "Delbar vognpose i skinn".
Sydd i Tyskland av mimosagarvet skinn fra Tyskland, yttertrekk i økologisk bomullscord. Posen har ikke hull til seler. Ull er tungt antennelig og posen er derfor ikke brannfarlig.

BRUK
Flytt gjerne skinnet med alle steder hvor barnet sover. Det kan godt gå opp over kantene i vognen, så de fleste bruker dem både i seng og vogn. Er det alt for stort i vognen kan barnet ha det i sengen, på gulvet eller på sofaen. Gulper barnet mye, også når det ligger, legges gjerne en gulpeklut under hodet den første tiden.

På ull sitter søl utenpå fibrene, og ull virker naturlig bakteriehemmende. Sølet kan derfor vanligvis lett tørkes av med en tørr eller våt klut. Skinner hjelper barnet med å holde jevn temperatur året rundt og lar luft sirkulere, slik at det ikke bli klamt. Ristes godt en gang i uken, ellers er litt hviletid/lufting i våkne perioder nok.

VASK AV MIMOSAGARVET SOVESKINN (art.nr 3160)
Skinnet er ikke vaskbart, da hudsiden av skinnet vil bli stivt og hardt ved kontakt med vann. Ved behov for rengjøring kan ullsiden vaskes lett med bruk av naturlig ullsåpe, men med forsiktighet slik at undersiden/hudsiden ikke blir fuktig. Bruk en lett fuktet klut og tørk vekk flekker/søl. Deretter tørr klut til å fjerne fuktighet ved å trykke lett der man har vasket.

En desinfiserende rengjøring kan oppnås ved å legge skinnet i fryseren en dag eller to. Da vil bakterier drepes. Vi anbefaler at skinnet børstes i alle retninger med en stiv kam/børste med jevne mellomrom, samt at det luftes og ristes jevnlig.
Lengde rygg 86 cm + 20 cm skinnkant.

Barnet kan ligge i posen fra 0-2,5 år og sitte i den til ca 4 år.
Vognpose i skinn med cordfløyelstrekk Grå
Vognpose i skinn med cordfløyelstrekk Grå
Search engine powered by ElasticSuite © 2019 Nøstebarn. All rights reserved.