Utsolgt
Varekode
3152-93

Vognpose i skinn med cordfløyelstrekk - Grå

2 600 kr
Skinnpose til bruk i vogn, pulk eller på kjelke/akebrett. Posen er enkel i bruk, ingen snorer som skal knyttes, eller glidlåser som setter seg fast. Dette gjør også at posen vanligvis varer i generasjoner. Lengde rygg 86 cm + 20 cm skinnkant.
  • check KJØP NÅ, BETAL OM 14 DAGER

  • Lammeskinnets lanolin er naturlig bakteriehemmende
  • Godkjent for spedbarn
  • Inneholder ingen farlige kjemikalier
  • Mulesing-fri oppdrett
  • Øko-tex-sertifisertt

Skinnets naturlig isolerende evne holder barnet varmt. Samtidig gir posens utforming og skinnets jevne klipp, et støttende underlag for kroppen. Skinnposen kan lett suppleres med ulik mengde yttertøy for å regulere temperaturen. Selv om posen skulle bli liggende i vognen utendørs, er den likevel lun å sette barnet ned i og varmes raskt opp, i motsetning til andre syntetiske vognposer.
Sydd i Tyskland av kromgarvet skinn fra Tyskland. Posen har ikke hull til seler.

Ull er tungt antennelig og posen er derfor ikke brannfarlig.

VASK AV MIMOSAGARVET SOVESKINN (art.nr 3160)
Skinnet er ikke vaskbart, da hudsiden av skinnet vil bli stivt og hardt ved kontakt med vann. Ved behov for rengjøring kan ullsiden vaskes lett med bruk av naturlig ullsåpe, men med forsiktighet slik at undersiden/hudsiden ikke blir fuktig. Bruk en lett fuktet klut og tørk vekk flekker/søl. Deretter tørr klut til å fjerne fuktighet ved å trykke lett der man har vasket.

En desinfiserende rengjøring kan oppnås ved å legge skinnet i fryseren en dag eller to. Da vil bakterier drepes. Vi anbefaler at skinnet børstes i alle retninger med en stiv kam/børste med jevne mellomrom, samt at det luftes og ristes jevnlig.
Lengde rygg 86 cm + 20 cm skinnkant.

Barnet kan ligge i posen fra 0-2,5 år og sitte i den til ca 4 år.
Vognpose i skinn med cordfløyelstrekk - Grå
Vognpose i skinn med cordfløyelstrekk - Grå
© 2019 Nøstebarn. All rights reserved.