På lager

Delbar Vognpose i skinn med cordfløyelstrekk - Grå

Varekode
3153-93
3 200 kr

Delbar vognpose i skinn med hull til 5-punkt sele.
Ytterstoff i 100% økologisk bomull

Les mer om produktet
 • FRI FRAKT OVER 1.500,-
 • KJØP NÅ, BETAL OM 30 DAGER

 • Skinnpose av mimosagarvede lammeskinn.
 • Trekk i økologisk canvas i 100% bomull.
 • Posen har glidelås på begge sider foran slik at den kan åpnes og fronten kan tas helt av.
 • Posen har 5 hull for sele, det er en flipp bak for å feste ryggen over feks. et vognsete.
 • Lengden på posen er ca 96 cm.
 • Lammeskinnets rester av lanolin (ullfett) er naturlig bakteriehemmende.
 • Godkjent for spedbarn.
 • Inneholder ingen farlige kjemikalier.
 • Mulesingfri oppdrett.
 • Øko-tex-sertifisert.
 • Søl sitter utenpå fibrene og tørkes av med en tørr eller fuktig klut.
 • Hvis den trenger mer rengjøring er det rens som gjelder, da plantegarvet (mimosagarvet) skinn ikke tåler å bli gjennomvåt.


Skinnets naturlig isolerende evne holder barnet varmt. Samtidig gir posens utforming og skinnets jevne klipp, et støttende underlag for kroppen. Skinnposen kan lett suppleres med ulik mengde yttertøy for å regulere temperaturen. Selv om posen skulle bli liggende i vognen utendørs, er den likevel lun å sette barnet ned i og varmes raskt opp. Ønsker du en mer tradisjonell vognpose uten glidlåsåpningv, kan du velge vår "Vognpose i skinn med cordfløyel".
Sydd i Tyskland av mimosagarvet skinn fra Tyskland. Ull er tungt antennelig og posen er derfor ikke brannfarlig.

ØKO TEX
Øko-tex 100 er en godkjenning som utføres av uavhengige organer. Standarden er utarbeidet av to test-institutt i Tyskland og Østerrike. Øko-tex 100 sikrer at produkter ikke inneholder stoffer som kan gi helseplager eller er skadelige for mennesker.

Produktene testes av uavhengige laboratorier for innhold av skadelige stoffer etter liste over tillatte grenser. Standarden deles inn flere produktklasser (med ulike krav) etter hvor nær huden produktene brukes. Den strengeste er produktklasse 1, som er for produkter som benyttes til baby og barn opp til 3 år (f.eks. soveskinn, tøyleker, sengetøy).

Les mer om Nøstebarn og miljømerking.
BRUK
Flytt gjerne skinnet med alle steder hvor barnet sover. Det kan godt gå opp over kantene i vognen, så de fleste bruker dem både i seng og vogn. Er det alt for stort i vognen kan barnet ha det i sengen, på gulvet eller på sofaen. Gulper barnet mye, også når det ligger, legges gjerne en gulpeklut under hodet den første tiden.

På ull sitter søl utenpå fibrene, og ull virker naturlig bakteriehemmende. Sølet kan derfor vanligvis lett tørkes av med en tørr eller våt klut. Skinner hjelper barnet med å holde jevn temperatur året rundt og lar luft sirkulere, slik at det ikke bli klamt. Ristes godt en gang i uken, ellers er litt hviletid/lufting i våkne perioder nok.

VASK AV MIMOSAGARVET SOVESKINN (art.nr 3160)
Skinnet er ikke vaskbart, da hudsiden av skinnet vil bli stivt og hardt ved kontakt med vann. Ved behov for rengjøring kan ullsiden vaskes lett med bruk av naturlig ullsåpe, men med forsiktighet slik at undersiden/hudsiden ikke blir fuktig. Bruk en lett fuktet klut og tørk vekk flekker/søl. Deretter tørr klut til å fjerne fuktighet ved å trykke lett der man har vasket.

En desinfiserende rengjøring kan oppnås ved å legge skinnet i fryseren en dag eller to. Da vil bakterier drepes. Vi anbefaler at skinnet børstes i alle retninger med en stiv kam/børste med jevne mellomrom, samt at det luftes og ristes jevnlig.
Lengde ca. 96 cm.

Barnet kan ligge i posen til ca 2 år og sitte i posen til ca 3-4 år.
Delbar Vognpose i skinn med cordfløyelstrekk - Grå
Delbar Vognpose i skinn med cordfløyelstrekk - Grå Delbar Vognpose i skinn med cordfløyelstrekk - Grå Delbar Vognpose i skinn med cordfløyelstrekk - Grå Delbar Vognpose i skinn med cordfløyelstrekk - Grå
Search engine powered by ElasticSuite © 2019 Nøstebarn. All rights reserved.