På lager
Varekode
3110

Vognskinn, bilstolskinn 35x80cm

780 kr
Skinnet er farget beige/sandfarget og har hull til seler. Pelsen er klippet i jevn høyde og varmer derfor når det er kaldt og svaler når det er varmt. Små uhell tørkes av med en fuktig klut, ellers skal soveskinnet kun luftes og ristes. Ullens innhold av lanolin virker bakteriehemmende, og skinnet vaskes derfor sjelden. Kan maskinvaskes ved 30 grader ullprogram, med såpe for ubehandlet ull.
 • check KJØP NÅ, BETAL OM 14 DAGER


 • Maskinvaskbart - ullprogram 30°C med et naturlig ullvaskemiddel uten parfyme
 • Lanolin er naturlig bakteriehemmende
 • Godkjent for spedbarn
 • Klasse-1 skinn som er de mykeste og tetteste skinnene
 • Klippet i jevn høyde
 • Inneholder ingen farlige kjemikalier
 • Mulesing-fri oppdrett
 • Økotex-sertifisert. (Den strengeste du får på vaskbare skinn)
 • Brukes året rundt - isolerer både mot varme og kulde

 • NB! Ta av klistremerket på skinnets bakside før vask. Nøstebarns skinn er vaskbare og uten skadelige garvestoffer (Les mer om garving på våre informasjonssider), de er godkjent som liggeunderlag for spedbarn. Sauerasen som brukes til våre lammeskinn er Merino iblandet sauerasen English breed sheep. Denne blandingen har ikke de problemene som medfører det mye omtalte smertefulle inngrepet mulesing. Det er godt å vite at lammene også har hatt et godt liv. Les mer om mulesing på våre informasjonssider. Våre australske merinolammeskinn er spesialpreparert for bruk til baby, fri for alle rester av stoffer brukt under garvingen (behandlingen). Stempel fra Woolmark og AWTA (Australian Wool Testing Authority) på skinnets bakside garanterer dette. Leverandøren av skinnene er sertifisert for Animal Welfare. Les mer på sertifiseringsorganets nettside.
  Australian Wool Testing Authority har godkjent skinnene for bruk til spedbarn. Les mer på AWTAs nettside.

  VASK AV SKINN (art.nr. 3130/3110)
  Skinnet vaskes i maskin på ullprogram 30°C med uparfymert ullsåpe (f.eks. Nøstebarns ullsåpe, eller fra helsekost). Det kan godt sentrifugeres med pelssiden ut. Skinnet endrer seg lite i vask, men ønsker du å børste opp pelsen igjen (mest kosmetisk), kan det gjøres med en hundebørste eller lignede når skinnet er tørt. Litt hår vil da lugges av.

  Skulle læret bli litt stivere, kan det gnikkes litt mens det er fuktig. Det blir ellers mykt igjen i bruk (som et nyvasket håndkle). Skinnet tørkes flatt, og ikke i direkte sollys. Det tar litt tid for pelsen å tørke helt.

  Skinnet inneholder bakteriehemmende naturlig ullfett (lanolin) og vaskes derfor sjelden. Søl trenger ikke inn i ullfibrene og tørkes derfor lett av med en våt eller tørr klut.

  Ristes ukentlig og luftes mellom bruk.
  35x80cm
  Vognskinn, bilstolskinn 35x80cm
  Vognskinn, bilstolskinn 35x80cm
  Din rangering
  © 2019 Nøstebarn. All rights reserved.