På lager
Varekode
8110-757

Skinntøfler - hund - Mørk blå

Fra 466 kr
Tøfler uten fór, laget av mykt økologisk skinn.
  • check KJØP NÅ, BETAL OM 14 DAGER

Myke barnetøfler med god passform, laget av økologisk plantegarvet skinn. Den semskede sålen gir passelig antiskli-effekt ,og læret puster og sørger for at føttene får luft. Skinntøflene sitter godt på og er helt myke for små føtter.

IVN NATURLEDER

Parallelt med IVN-sertifiseringen av tekstiler, jobber IVN med å sikre en høykvalitets-standard på et teknologisk og økologisk avansert nivå for de sertifiserte skinnproduktene. Derfor omhandler retningslinjene for IVN NATURLEDER alle trinn av fremstillingsprosessen, fra råmateriale til salg og bruk av skinnet (ikke de ferdige skinnproduktene).


Tøflene er også Ecarf-merket.
ECARF står for det Europeiske senteret for Allergiforskning,  som har gitt Pololotøflene sitt kvalitetsstempel for hypoallergenisk produkt.
Les mer om miljømerking her: Nøstebarn og miljømerking

VASK AV SKINNTØFLER
Skinntøflene rengjøres forsiktig med en myk, fuktig klut ved behov. Må ikke nedsenkes i vann eller vaskes i vaskemaskin. Unngå å gni kluten for hardt over mørke farger og så over lyse farger, da det kan føre til misfarging av de lyse partiene.

Fargene i skinntøflene følger de strengeste økologiske standarder, og er derfor ufarlige og helt fri for tungmetaller. Men naturlig skinn som ikke er behandlet eller belagt med kjemikalier, kan avgi farge. Derfor anbefaler vi å unngå å bruke hvite sokker sammen med tøflene.
Finnes i str.
  • 18/19 (3-6 mnd)
  • 20/21 (6-12 mnd)
  • 22/23 (11 mnd-2 år)
  • 24/25 (ca. 2 år)
  • 26/27 (ca. 3 år)
  • 28/29
  • 30/31

De minste størrelsene er litt små.

Det skal være ca 1-1,5 cm ekstra foran for å sikre god plass til tærne. Prøv gjerne tøflene på barnet på ettermiddagen, da føttene ofte er litt større da.

Barns føtter vokser raskt, sjekk størrelsen hver 3.-5. måned.
ny!
Skinntøfler - hund - Mørk blå Skinntøfler - hund - Mørk blå
Skinntøfler - hund - Mørk blå
Search engine powered by ElasticSuite © 2019 Nøstebarn. All rights reserved.