Omslagsbody i ull med silke - Rustrosa/Natur

Varekode
4515-361
Fra 458 kr
På lager

Myk ullbody i omslagsmodell med trykknapper. Hjelper den lille å regulere temperaturen - året rundt.
70% økologisk, ubehandlet merinoull, 30% silke.

Les mer om produktet
Om størrelsene
 • FRI FRAKT OVER 1.500,-
 • KJØP NÅ, BETAL OM 30 DAGER

 • Myk omslagsbody med trykknapper.
 • 70% økologisk, ubehandlet merinoull, 30% silke.
 • Tynn finstrikk.
 • Den har ett lag stoff over bryst og mage når den er kneppet igjen og er derfor god å bruke hele året.
 • Det elastiske og myke ull/silke stoffet gjør bodyen god å vokse i og omslagsåpningen gjør den lett å kle på de aller minste uten å måtte tre den over hodet.
 • Ull med silke er pustende og temperaturregulerende. Transporterer fuktighet og svette bort fra huden, luner når det er kaldt og svaler når det er varmt. Den beholder evnen til å varme også når den er våt slik at barnet ikke blir klamt eller vått og deretter kaldt.
 • Den ubehandlede ullens fiberstruktur og lanolininnhold gjør den lukt- og bakteriehemmende og at man lettere kan tørke av flekker. Også silken virker naturlig rensende. Ofte er også noen timers lufting nok.
 • Er miljøsertifisert (GOTS), etisk og ansvarlig produsert og inneholder ingen skadelige kjemikalier.
 • Trenger ikke vask før første gangs bruk.


Denne babybodyen er favoritten til mange nybakte foreldre og en super gave å gi bort. En tynn ullbody i omslagsmodell er lett å ta av og på babyen. Den elastiske og myke ullen med silke gjør bodyen god å vokse i, den luner godt når det er kaldt, og svaler når det er varmt. I tillegg transporteres fuktighet og svette bort fra huden.

Trykknappene langs omslagsåpningen gjør det lett å kle på de aller minste. Mange foretrekker omslagsbodyer til de minste for å slippe å ta bodyen over hodet helt i starten, mens andre velger knapper på skuldrene helt fra starten. Når barnet blir større og viltrere på stellebordet er det gjerne enklere å slippe alle knappene. Da er to knapper på skulderen enklere å håndtere slik som på de andre bodyene våre. Derfor går omslagsbodyen opp til størrelse 74, mens de andre går til 98.

Undertøyet er det viktigste av alt ulltøy. Når plagget skal brukes helt innerst mot babyens sensitive hud er det godt å vite at det ikke inneholder noen skadelige kjemikalier. Alle Nøstebarn-klær er produsert uten bruk av blekemiddel eller tungmetaller, det er ikke nødvendig å vaske denne bodyen før første gangs bruk.

IVN GOTS - Global Organic Textile Standard
GOTS garanterer økologisk fremstilling av råmateriale, miljøvennlige produksjonsprosesser og avfallshåndtering, trygge arbeidsforhold og at garn/tekstil ikke inneholder farlige stoffer.

IVN GOTS-produkter skal ha 90% naturlige fibre, minst 70% av disse økologiske.

Les mer om Nøstebarn og miljømerking her.

Ubehandlet ull = Mindre vask.

Nøstebarns ull er ubehandlet og virker dermed naturlig rensende og lukthemmende. Søl sitter utenpå fibrene og tørkes eller skylles helst vekk med det samme. Knip vannet vekk i et håndkle så er plagget klart igjen. Plagget kan henges til lufting inne eller ute og vaskes når det etter lufting ikke lukter friskt lenger. Velg naturlig ullsåpe, enten vasker i maskin eller for hånd, så beholdes den naturlige ullen alle sine fantastiske egenskaper.

MASKINVASK AV ULL

Ubehandlet ull er fri for all behandling som påvikrker fiberstrukturen og merkes derfor med håndvask (Ull merket 100% ull kan likevel være plastbelagt), men maskinvask Ullprogram maks 30°C med ullsåpe fungerer like godt. Væt plaggene føsrst hvis vaskemaskinen beregner vannmengde etter vekt. (Nyere maskiner er ofte gnitne på vannet) Ull er lett, og lite vann gir konsentrert såpe og dermed toving/krymp. Væt ullen i kaldt vann eller ved først en runde ullprogram uten såpe, gjerne kaldt vann.


HÅNDVASK AV ULL

 • Plagget håndvaskes i 30°C med ullvaskemiddel uten parfyme. Vannet skal kjennes kjølig mot huden, håndlunkent vann er for varmt.
 • Kryst plagget forsiktig i vannet (ull skal ikke ligge i bløt).
 • Skyll plagget til vannet er klart (30°C).
 • For raskere tørketid, rull plagget i et håndkle og klem vannet ut, eller sentrifuger.
 • Ikke rull ullfleeceplagg. Da blir de lett flate og litt fastere.
 • Strekk/legg plagget i fasong og heng eller legg det til tørk.


Vi anbefaler å bruke naturlig ullsåpe or å unngå syntetiske tilsetninger til ull som er ubehandlet.

Se mer informasjon om vask av ull her.

Finnes i str.
 • 56/62 (0-4 mnd)
 • 68/74 (2-9 mnd)
Alderen i parentes viser bruksområdet til størrelsen, dvs. litt stor i starten og knapp på slutten. Er barnet stort eller lite for alderen kan du finne riktig størrelse ved å finne barnets lengde i vår størrelsesguide.
Omslagsbody i ull med silke - Rustrosa/Natur
Omslagsbody i ull med silke - Rustrosa/Natur Omslagsbody i ull med silke - Rustrosa/Natur Omslagsbody i ull med silke - Rustrosa/Natur Omslagsbody i ull med silke - Rustrosa/Natur Omslagsbody i ull med silke - Rustrosa/Natur Omslagsbody i ull med silke - Rustrosa/Natur Omslagsbody i ull med silke - Rustrosa/Natur
Search engine powered by ElasticSuite © 2019 Nøstebarn. All rights reserved.