På lager
Varekode
3160

Mimosagarvet lammeskinn for baby

990 kr
Mimosagarvet (plantegarvet) soveskinn.

Soveskinn som kan brukes overalt hvor barnet sover.

Eller

Klikk og hent – reservér i butikk

  • check KJØP NÅ, BETAL OM 14 DAGER

Mimosagarvet lammeskinn er garvet uten bruk av skadelige kjemikalier, det er kun benyttet naturlige garvestoffer. Skinnet oppfyller kravene til Økotex 100 (klasse 1)-standarden.
Spesielt for babyen Spedbarn sover bedre, legger hurtigere på seg og gråter mindre når de ligger på Soveskinn, viser en undersøkelse ved Cambridge Maternity Hospital i England. Våre merinolammeskinn er spesialpreparert for bruk til baby, fri for alle rester av stoffer brukt under garvingen (behandlingen).
Godt liggeunderlag Merinosauen har en langt finere og mykere ull og tettere pels enn alle andre kjente saueraser, og er derfor perfekt til soveskinn. Pelsen klippes i jevn høyde, det er viktig for at ullfibrene skal gi fast og god støtte for kroppen (ikke for mykt), minst mulig friksjon mot huden og samtidig sikre et isolerende luftlag under barnet. Jevn pelshøyde hindrer også at barnet for ullhår inn i munnen.

Mer informasjon
Velg størrelse 62
VASK AV MIMOSAGARVET SOVESKINN (art.nr 3160)
Skinnet er ikke vaskbart, da hudsiden av skinnet vil bli stivt og hardt ved kontakt med vann. Ved behov for rengjøring kan ullsiden vaskes lett med bruk av naturlig ullsåpe, men med forsiktighet slik at undersiden/hudsiden ikke blir fuktig. Bruk en lett fuktet klut og tørk vekk flekker/søl. Deretter tørr klut til å fjerne fuktighet ved å trykke lett der man har vasket.

En desinfiserende rengjøring kan oppnås ved å legge skinnet i fryseren en dag eller to. Da vil bakterier drepes. Vi anbefaler at skinnet børstes i alle retninger med en stiv kam/børste med jevne mellomrom, samt at det luftes og ristes jevnlig.
Mimosagarvet lammeskinn for baby
Mimosagarvet lammeskinn for baby
Din rangering
© 2019 Nøstebarn. All rights reserved.