På lager
Varekode
3160

Mimosagarvet lammeskinn for baby

1 150 kr
Mimosagarvet lammeskinn er garvet med kun naturlige plantegarvestoffer. Skinnet oppfyller kravene til Økotex 100 (klasse 1)-standarden. Lengde ca. 90cm (kan variere fra skinn til skinn).
  • check KJØP NÅ, BETAL OM 14 DAGER

Spedbarn sover bedre, legger hurtigere på seg og gråter mindre når de ligger på Soveskinn, viser en undersøkelse ved Cambridge Maternity Hospital i England. Våre merinolammeskinn er spesialpreparert for bruk til baby, fri for alle rester av stoffer brukt under garvingen (behandlingen).
Godt liggeunderlag Merinosauen har en langt finere og mykere ull og tettere pels enn alle andre kjente saueraser, og er derfor perfekt til soveskinn. Pelsen klippes i jevn høyde, det er viktig for at ullfibrene skal gi fast og god støtte for kroppen (ikke for mykt), minst mulig friksjon mot huden og samtidig sikre et isolerende luftlag under barnet. Jevn pelshøyde hindrer også at barnet for ullhår inn i munnen.

BRUK
Flytt gjerne skinnet med alle steder hvor barnet sover. Det kan godt gå opp over kantene i vognen, så de fleste bruker dem både i seng og vogn. Er det alt for stort i vognen kan barnet ha det i sengen, på gulvet eller på sofaen. Gulper barnet mye, også når det ligger, legges gjerne en gulpeklut under hodet den første tiden.

På ull sitter søl utenpå fibrene, og ull virker naturlig bakteriehemmende. Sølet kan derfor vanligvis lett tørkes av med en tørr eller våt klut. Skinner hjelper barnet med å holde jevn temperatur året rundt og lar luft sirkulere, slik at det ikke bli klamt. Ristes godt en gang i uken, ellers er litt hviletid/lufting i våkne perioder nok.

VASK AV MIMOSAGARVET SOVESKINN (art.nr 3160)
Skinnet er ikke vaskbart, da hudsiden av skinnet vil bli stivt og hardt ved kontakt med vann. Ved behov for rengjøring kan ullsiden vaskes lett med bruk av naturlig ullsåpe, men med forsiktighet slik at undersiden/hudsiden ikke blir fuktig. Bruk en lett fuktet klut og tørk vekk flekker/søl. Deretter tørr klut til å fjerne fuktighet ved å trykke lett der man har vasket.

En desinfiserende rengjøring kan oppnås ved å legge skinnet i fryseren en dag eller to. Da vil bakterier drepes. Vi anbefaler at skinnet børstes i alle retninger med en stiv kam/børste med jevne mellomrom, samt at det luftes og ristes jevnlig.
Lengde ca 90 cm. Størrelsen kan variere fra skinn til skinn.
Mimosagarvet lammeskinn for baby
Mimosagarvet lammeskinn for baby
© 2019 Nøstebarn. All rights reserved.