home Meny close
menu Meny

Ammeinnlegg oval, ullfleece

Ovale ammeinnlegg. 100% merinoull.
kr 132,00

Lagerstatus: På lager

Sjekk lagerstatus i våre butikker
Beskrivelse

Detaljer

Myke og gode ammeinnlegg av dobbelt lag børstet ull. Disse er favoritten for dem som lekker en del. Klipp et lite hull i den ene siden for å legge inn en bomullsklut for bedre beskyttelse mot lekasje. Ekstra store og dekker derfor storparten av brystene, noe som er fint hvis man har tendenser til brystbetennelse.

Anbefales av jordmødre over hele landet. Ammeinnlegg i ubehandlet ull hindrer lekkasje og holder brystet varmt, for å unngå brystbetennelse. Fordi innleggene er luftige, unngår man sårhet og klamhet. Inneholder ullfett (lanolin) som bryter ned bakterier og gjør at innleggene kun trenger å vaskes hvis de lukter eller blir stive av melk. Håndvask 30ºC, med ullsåpe. Ammeinnleggene er utrolig enkle i bruk, de tørker raskt og er snart klare til bruk igjen. Tåler å kokes på komfyren (uten bevegelse). Du trenger kun to par - ett i bruk og ett til tørk. Billig og miljøvennlig. Lekker du mye, kan du putte en bomullsklut inni.
Miljøgodkjenning
IVN BEST
IVN anser GOTS-standarden som et minimum av det som kreves for økologiske tekstiler, og har i tillegg sin egen standard som de sertifiserer etter. Denne heter IVN BEST.

BEST krever at 100% av fibrene i et tekstil eller et plagg skal være av naturlige fibre, og at 100% av dette skal være av kbA-/kbT-kvalitet (kbA = sertifisert økologisk produksjon (bomull). kbT = sertifisert økologisk dyrehold (ull).)

Syntetiske fibre kan bare brukes i opp til 5% for tilbehør (som knapper/glidelåser mm., eller som elastikk i bråt eller blonder).

Les mer om Nøstebarn og miljømerking her.
Om størrelsene
Diameter 15x20 cm. Ekstra store innlegg som dekker hele brystet, også mot armhulen, noe som er bra hvis man har tendenser til brystbetennelse.
Produktomtaler

Kjempegode

Store, gode og varme. Utrolig deilige ammeinnlegg, har både ovale og runde.
  • Rangering:
    starstarstarstarstar
Linn-M, 12.02.2018

verdens beste ammeinnlegg

Disse ammeinnleggene er de beste på markedet. Fin størrelse og holder deg varm og tørr.
Linn Marie, 16.03.2015

Skriv en omtale av dette produktet. (Har du spørsmål angående produktet - kontakt oss på post@nostebarn.no)

Du omtaler: Ammeinnlegg oval, ullfleece

Hvordan vurderer du dette produktet? Klikk på stjernene til høyre for å rangere produktet. *

Rangering