På lager
Varekode
3703-76

Voksenteppe i ullfleece Skoggrønn

1 995 kr
Stort pledd (130x160 cm) av børstet ull. Ullfleece er lett, mykt og helt fri for mikroplast. Ullfleecepleddet varmer ekstra godt, da ullen er ubehandlet og har alle de naturlige egenskapene i behold. God å ha i sengen, på sofaen eller på reiser - også fin som gave. Ull er tungt antennelig og derfor ikke brannfarlig.
  • check KJØP NÅ, BETAL OM 14 DAGER
IVN BEST
IVN anser GOTS-standarden som et minimum av det som kreves for økologiske tekstiler, og har i tillegg sin egen standard som de sertifiserer etter. Denne heter IVN BEST.

BEST krever at 100% av fibrene i et tekstil eller et plagg skal være av naturlige fibre, og at 100% av dette skal være av kbA-/kbT-kvalitet (kbA = sertifisert økologisk produksjon (bomull). kbT = sertifisert økologisk dyrehold (ull).)

Syntetiske fibre kan bare brukes i opp til 5% for tilbehør (som knapper/glidelåser mm., eller som elastikk i bråt eller blonder).

Les mer om Nøstebarn og miljømerking her.

Fordi ullen vår ikke er kjemisk preparert for maskinvask, er den ikke godkjent for vask i maskin, men et godt ullprogram fungerer like godt som håndvask. (Ullprogram kan variere fra maskin til maskin).

MASKINVASK på godt ullprogram:
Ullprogram (Viktig!) max 30°C med ullsåpe.

HÅNDVASK AV ULL

  • Plagget håndvaskes i 30°C med ullvaskemiddel uten parfyme. Vannet skal kjennes kjølig mot huden, håndlunkent vann er for varmt.
  • Kryst plagget forsiktig i vannet (ull skal ikke ligge i bløt).
  • Skyll plagget til vannet er klart (30°C).
  • For raskere tørketid, rull plagget i et håndkle og klem vannet ut, eller sentrifuger.
  • Ikke rull ullfleeceplagg. Da blir de lett flate og litt fastere.
  • Strekk/legg plagget i fasong og heng eller legg det til tørk.


Vi anbefaler å bruke naturlig ullsåpe or å unngå syntetiske tilsetninger til ull som er ubehandlet.

Se mer informasjon om vask av ull her.

130x160 cm.
ny!
Voksenteppe i ullfleece Skoggrønn Voksenteppe i ullfleece Skoggrønn Voksenteppe i ullfleece Skoggrønn Voksenteppe i ullfleece Skoggrønn
Voksenteppe i ullfleece Skoggrønn
Din rangering
© 2019 Nøstebarn. All rights reserved.