På lager
Varekode
7496-76

Blyantskjørt i ull - Skoggrønn

Fra 563 kr
Et smalt blyantskjørt i 100% økologisk, ubehandlet merinoull.
  • check KJØP NÅ, BETAL OM 14 DAGER

Et smalt blyanstskjørt sydd i dobbelt stoff og med søm midt bak. Bred linning i livet. Lengde 59 cm i begge størrelser. Stoffet er litt kraftigere en trøyekvaliteten for å holde fasongen bedre.

IVN BEST
IVN anser GOTS-standarden som et minimum av det som kreves for økologiske tekstiler, og har i tillegg sin egen standard som de sertifiserer etter. Denne heter IVN BEST.

BEST krever at 100% av fibrene i et tekstil eller et plagg skal være av naturlige fibre, og at 100% av dette skal være av kbA-/kbT-kvalitet (kbA = sertifisert økologisk produksjon (bomull). kbT = sertifisert økologisk dyrehold (ull).)

Syntetiske fibre kan bare brukes i opp til 5% for tilbehør (som knapper/glidelåser mm., eller som elastikk i bråt eller blonder).

Les mer om Nøstebarn og miljømerking her.

Fordi ullen vår ikke er kjemisk preparert for maskinvask, er den ikke godkjent for vask i maskin, men et godt ullprogram fungerer like godt som håndvask. (Ullprogram kan variere fra maskin til maskin).

MASKINVASK på godt ullprogram:
Ullprogram (Viktig!) max 30°C med ullsåpe.

HÅNDVASK AV ULL

  • Plagget håndvaskes i 30°C med ullvaskemiddel uten parfyme. Vannet skal kjennes kjølig mot huden, håndlunkent vann er for varmt.
  • Kryst plagget forsiktig i vannet (ull skal ikke ligge i bløt).
  • Skyll plagget til vannet er klart (30°C).
  • For raskere tørketid, rull plagget i et håndkle og klem vannet ut, eller sentrifuger.
  • Ikke rull ullfleeceplagg. Da blir de lett flate og litt fastere.
  • Strekk/legg plagget i fasong og heng eller legg det til tørk.


Vi anbefaler å bruke naturlig ullsåpe or å unngå syntetiske tilsetninger til ull som er ubehandlet.

Se mer informasjon om vask av ull her.

Finnes i str. S/M og L/XL.

Størrelsene har samme lengde, men vil bli kortere hvis det strekkes mye. Er du egentlig M/L kan du bruke begge, men det største vil virke litt løsere og lengre. Se også vår størrelsesguide.
Blyantskjørt i ull - Skoggrønn Blyantskjørt i ull - Skoggrønn Blyantskjørt i ull - Skoggrønn Blyantskjørt i ull - Skoggrønn
Blyantskjørt i ull - Skoggrønn
© 2019 Nøstebarn. All rights reserved.