Nattkjole i ull med silke m/knapper - Sennep/natur

Varekode
7597-812
Fra 1 130 kr
På lager

En myk og ekstra behagelig nattkjole med perlemorsknapper. 70% økologisk ubehandlet ull og 30% silke, som med sine temperaturregulerende egenskaper er ideell året rundt. Ullnattkjolen er god å kombinere med kosebuksen eller longs i ull med silke hvis du vil ha underdel til.

Les mer om produktet
Om størrelsene
  • FRI FRAKT OVER 1.500,-
  • KJØP NÅ, BETAL OM 30 DAGER

  • 70% økologisk ubehandlet ull, 30% silke
  • Tynn finstrikk
  • Nattkjolen har rett fasong og knappestolpe i front med perlemorsknapper. Liten splitt i sidene.
  • Ull/silke er pustende og temperaturregulerende. Transporterer fuktighet og svette bort fra huden, luner når det er kaldt og svaler når det er varmt. Den beholder evnen til å varme også når den er våt slik at barnet ikke blir klamt eller vått og deretter kaldt
  • Den ubehandlede ullens fiberstruktur og lanolininnhold gjør den lukt- og bakteriehemmende og at man lettere kan tørke av flekker. Også silken virker naturlig rensende. Ofte er også noen timers lufting nok .
  • Er miljøsertifisert (GOTS), etisk og ansvarlig produsert og inneholder ingen skadelige kjemikalier
  • Trenger ikke å vaskes før bruk


Nattkjolen gir god, lun varme til deg som har lett for å fryse om natten, og svaler og holder huden tørr til deg som gjerne blir varm og klam om natten. Denne utgaven av favorittnattkjolen har perlemorknapper i halsen og lange bråt på ermene - små detaljer som gjør den litt ekstra fin. Nattkjolen er god å kombinere med yogabuksen eller longs i ull/silke hvis du vil ha bukse til. Ull regulerer temperaturen og transporterer fuktighetet vekk fra huden, nattøy i ull/silke er derfor ideelt året rundt. Gir god lun varme til deg som har lett for å fryse om natten, og svaler og holder huden tørr til deg som gjerne blir varm og klam om natten.

Advarsel: Denne nattkjolen kan skape avhengighet! ;-)

Nattkjole i ull med silke m/knapper - Sennep/natur
Nattkjole i ull med silke m/knapper - Sennep/natur Nattkjole i ull med silke m/knapper - Sennep/natur Nattkjole i ull med silke m/knapper - Sennep/natur Nattkjole i ull med silke m/knapper - Sennep/natur Nattkjole i ull med silke m/knapper - Sennep/natur Nattkjole i ull med silke m/knapper - Sennep/natur
Search engine powered by ElasticSuite © 2019 Nøstebarn. All rights reserved.