home Meny close
menu Meny

Salget er i gang!

– 16 februar 2017 av Jannecke –


Hvorfor har Nøstebarn så sjelden salg?

Har du inntrykk av at butikkene har salg hele tiden? – Førjulssalg, romjulssalg, januarsalg, vårsalg, høstsalg, osv… 
Nøstebarn har salg en gang i året i forbindelse med utskiftning av farger og modeller.
Det gir reelt salg og fornuftige priser.

Fornuftige priser hele året

Vi ønsker å prise produktene våre til en fornuftig pris som representerer hva det koster å produsere tekstiler.  Du som forbruker kan være trygg på at salget er reelt, at varene på salg faktisk har reduserte priser og at prisene gjennom året spiller på lag med folk, dyr og miljø. Det gir bedre samvittighet og det gir trygge og komfortable plagg til store og små.

Les mer om ull fra Nøstebarn.

Vi rydder på lageret for å gjøre plass til vårens og høstens nyheter. Som vanlig er det rester av forrige sesongs varer vi selger ut. De mest populære godbitene går raskt unna, så vær rask, hvis du vil sikre deg dem.

En gang i blant skifter vi ut farger og modeller på våre ullklær til voksne og barn. Nå er det tid for vårt årlige vårsalg av de fargene og modellene vi skiftet ut 1.september.

Finner du ikke den salgsvaren du vil ha i nettbutikken?

Bor du i nærheten av en av våre 5 butikker kan det være at de har akkurat din favoritt igjen. Under salget, går det så kjapt unna at vi ikke har helt oversikt over beholdningen i butikken, så vi tør ikke reservere varer, men ta en tur innom så hjelper vi deg med å finne frem.

Her finner du våre butikker.

Loppemarked hos Nøstebarn?

Er det loppemarked hos Nøstebarn?

Neida, ikke loppemarked, bare vårens salg. Under salget fyller vi butikken med kurver og kasser med varer fra forrige sesong. Kanskje finner du akkurat den ullgenseren eller et par ullsokker du vil ha?
Velkommen inn, men skynd deg hvis du vil ha noe av det som er mest populært. Det går raskt unna.

Sjekk ut salget i nettbutikken her!