home Meny close
menu Meny

Lær barna å dyrke grønnsaker!

Lag påskefigurer i påsken!

Lag fastelavnsris med familien

På søndag er det Fastelavn, noe de fleste forbinder med boller med syltetøy og krem. Mange har også pyntede hjem med fastelavnsris. Vær kreativ sammen med barna, og la dem pynte bjørkegreiner med fargerike fjær eller stoffbiter til fatelavns-helgen!

Tips til barselgaver

Leter du etter gave til babyshower eller barselgaver? Her er noen fine gavetips til den nyfødte babyen, som de nybakte foreldrene vil sette pris på. Økologiske, trygge og naturlige barselgaver i ubehandlet ull er temperaturregulerende, behagelig og behøver sjeldnere vask. Her finner du også myke babytepper, soveskinn til babyen laget av lammeskinn og økologiske babyleker.

Sommerstemning

Sol, varme og fine sommerdager er foran oss! Den nordiske sommeren er helt unik, og vår/sommerplaggene våre er laget spesielt med tanke på de nordiske forholdene. Den naturlige, ubehandlede merinoullen er temperaturregulerende og derfor virker plaggene svalende i varmen og lune på sommerkveldene.

5 tips som gjør hjemmeferien topp!

Ferie er ikke nødvendigvis å reise bort, ferie er annerledesdager. Her er noen gode tips som gjør hjemmeferien med barna helt super!

3 tips for å skape skiglede for barna

Vinterferien er høysesong for å lære å stå på ski, her er 3 tips som kan gjøre treningen litt morsommere!

Gavetips til bursdag!

Klær, tøfler og leker i trygge og miljøvennlige naturmaterialer er fantastiske bursdagsgaver som definitivt blir satt pris på!

Våre topp 3 høstantrekk

Høsten er i luften! Her er våre topp tre høstantrekk.