home Meny close
menu Meny

Våre topp 3 høstantrekk

Høsten er i luften! Her er våre topp tre høstantrekk.

Lappetips - spar miljøet og lommeboken med lapping!

Spar miljøet og lommeboken med lapping! I Nøstebarn er vi glade for at det er et økende fokus på reparasjon og gjenbruk av klær. Les mer om lapping her!

Din nye garnfavoritt?

Semilla Melange er et mykt og luftig garn av 100% økologisk ubehandlet merinoull. Garnet passer perfekt til gensere, bukser og jakker!

Klær med stor bevegelsesfrihet!

Fine og myke basisplagg i ull/silke til barnehage- og skolestart! Trygge tekstiler er ekstra viktig for klær som brukes rett på kroppen.

Utstyrsliste til barnehagestart

Hva trenger barnet av klær og utstyr i barnehagen? Det er nyttig å investere i allsidige barnehageklær som kan brukes både inne og ute ved ulike værforhold.

Kan barn med eksem bruke ull?

Dessverre frarådes det ofte automatisk å bruke ull hvis barnet har eksem. Ull har så gode egenskaper at det er synd å kutte den ut om barnet tåler det.

Dette bør du pakke i fødebagen

Hva man velger å pakke i fødebagen er selvfølgelig helt opp til hver enkelt, men det er alltid lurt å være litt forberedt. Her får du noen tips!

5 gode tips til påkledning i sommer

Ullgenser, ulltrøye, ullpysj og ullfleece. Ull er temperaturregulerende og behagelig å ha på om sommeren. Les mer om påkledning her!

Ull til trening - helt uten mikroplast

De fleste skiglade har oppdaget at det er ull som gjelder på skitur. Ull isolerer også når vi blir svette eller våte, den holder ikke på....

Riktig påkledning på skitur

Det er tungt å gå på ski hvis vi er for varme, og vi blir lett varme når vi er i aktivitet. Derfor går ikke vi voksne på skitur i tjukk bobledress.

Page:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5