home Meny close
menu Meny

Plask i vei - med ull under regntøyet!

Regntøy er tett, og det kan lett bli klamt inni, men har du ull under, så puster den! Ull tar nemlig opp vanndamp, og slipper den videre igjennom, slik at huden ikke blir klam.

100% ull – men likevel belagt med plast?

Klor og plast? Nei takk! Visste du at mange plagg merket med 100% ull, ofte er dekket av en tynn plasthinne?

Derfor er barnehagevotten vår en bestselger!

Gode barnehagevotter skal holde små hender tørre og varme, men samtidig være myke og lette å bruke. Her kan du lese mer om våre populære barnehagevotter!

Våre topp 3 høstantrekk

Høsten er i luften! Her er våre topp tre høstantrekk.

Lappetips - spar miljøet og lommeboken med lapping!

Spar miljøet og lommeboken med lapping! I Nøstebarn er vi glade for at det er et økende fokus på reparasjon og gjenbruk av klær. Les mer om lapping her!

Din nye garnfavoritt?

Semilla Melange er et mykt og luftig garn av 100% økologisk ubehandlet merinoull. Garnet passer perfekt til gensere, bukser og jakker!

Klær med stor bevegelsesfrihet!

Fine og myke basisplagg i ull/silke til barnehage- og skolestart! Trygge tekstiler er ekstra viktig for klær som brukes rett på kroppen.

Utstyrsliste til barnehagestart

Hva trenger barnet av klær og utstyr i barnehagen? Det er nyttig å investere i allsidige barnehageklær som kan brukes både inne og ute ved ulike værforhold.

Kan barn med eksem bruke ull?

Dessverre frarådes det ofte automatisk å bruke ull hvis barnet har eksem. Ull har så gode egenskaper at det er synd å kutte den ut om barnet tåler det.

Dette bør du pakke i fødebagen

Hva man velger å pakke i fødebagen er selvfølgelig helt opp til hver enkelt, men det er alltid lurt å være litt forberedt. Her får du noen tips!

Page:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4