home Meny close
menu Meny

Kjenn forskjellen!

Eira-jakke

Høstferie

Høsten er her for fullt, og mange ønsker å tilbringe tid ute sammen med familien. Vi har råd om hvordan best kle dere på tur!

Gratis hekleoppskrift! Lag ditt eget frukt- og grønnsaksnett

Engangsemballasje er plastverstingen i kampen for miljøet vårt. Hekle et praktisk frukt- og grønnsaksnett, og bruk dette i stedet for plastposer.

Tips til barselgaver

Leter du etter gave til babyshower eller barselgaver? Her er noen fine gavetips til den nyfødte babyen, som de nybakte foreldrene vil sette pris på. Økologiske, trygge og naturlige barselgaver i ubehandlet ull er temperaturregulerende, behagelig og behøver sjeldnere vask. Her finner du også myke babytepper, soveskinn til babyen laget av lammeskinn og økologiske babyleker.

Sommerstemning

Sol, varme og fine sommerdager er foran oss! Den nordiske sommeren er helt unik, og vår/sommerplaggene våre er laget spesielt med tanke på de nordiske forholdene. Den naturlige, ubehandlede merinoullen er temperaturregulerende og derfor virker plaggene svalende i varmen og lune på sommerkveldene.

Slik kan du redusere utslipp av mikroplast

Plast og mikroplast brytes ikke ned, men forblir i naturen og skader både dyr og planteliv. Med enkle grep kan du bidra til å redusere utslippene

Klær helt uten fluor og mikroplastfibre

Vi i Nøstebarn har alltid satt omtanke for mennesker, dyr og miljø aller først. Derfor er vi utrolig glade for å se det økte engasjementet for å bekjempe utslipp av mikroplast.

Nyheter - vår/sommer 2018

Vårens nye kolleksjon er i land! Maritime striper og fine detaljer i behagelig ull og silke - som luner når det er kaldt og svaler når det er varmt. Disse vårklærne trenger du ikke vente med å ta i bruk!

Her er vårens nye strikkehefte - Nøstestrikk!

I år har vi latt nostalgien slippe til og gjort noen herlige funn i kister og på loft som har gitt inspirasjon til noen av strikkeoppskriftene i dette strikkeheftet. Vi har hentet inn myke elementer som rysjer, hullstrikk og litt mønsterstrikk og satt fokus på de små denne gangen.

Page:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5