home Meny close
menu Meny

På ski med barn: Slik skaper du skiglede for barna

La nedturen bli en opptur! Jannecke Riisøen er gründer og daglig leder i Nøstebarn, og firebarnsmor. Hun har vært mye på fjellet på ski med barn, og her deler hun noen av sine beste tips for fine dager på tur.

Gavetips til bursdag!

Klær, tøfler og leker i trygge og miljøvennlige naturmaterialer er fantastiske bursdagsgaver som definitivt blir satt pris på!

Er ullklærne til barna belagt med plast?

Klor og plast? Nei takk! Visste du at mange plagg merket med 100% ull, ofte er dekket av en tynn plasthinne?

Hvordan kle på barnet om vinteren? - påkledningsguide

Mange spør oss om påkledning i vintervær, det er vanskelig å lage en fasit som skal passe til alle, for barn har forskjellig aktivitetsnivå, og noen er varmere enn andre. Likevel håper vi disse tommelfingerreglene kan være nyttige.

Enkle nyttårsforsetter for et mer miljøvennlig 2018

Skal vi gå for varige, positive endringer må vi velge ut de nyttårsforsettene hvor resultatet eller belønningen er større og viktigere enn innsatsen. Her kommer litt motivasjon til deg som tenker i de baner.

5 tips som gir barnet god søvn

Det kan være mange grunner til at barna våkner om natten, men noen grep kan man gjøre for å få rolige netter. Her er våre beste tips for å gi barnet god søvn.

SAS julefly - med Nøstebarn-ull i bagasjen

Nøstebarn er glad for å kunne være bidragsyter til Juleflyet. Vi sender hvert år sekkevis med godt ulltøy, til både barn og voksne i Øst-Europa.

Strikk koselige juleantrekk

Strikk koselige juleantrekk til de minste. Se oppskriftene og få gratis strikkeoppskrift på duskelue!

Mor Signes babyteppe 30 år!

I år er det 30 år siden min mor, Signe, strikket det første Nøstebarnteppet i naturhvit totrådet Merino lammeull. Les historien om det populære babyteppet!

Plask i vei - med ull under regntøyet!

Regntøy er tett, og det kan lett bli klamt inni, men har du ull under, så puster den! Ull tar nemlig opp vanndamp, og slipper den videre igjennom, slik at huden ikke blir klam.

Page:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4