home Meny close
menu Meny

Sommerstemning

Sol, varme og fine sommerdager er foran oss! Den nordiske sommeren er helt unik, og vår/sommerplaggene våre er laget spesielt med tanke på de nordiske forholdene. Den naturlige, ubehandlede merinoullen er temperaturregulerende og derfor virker plaggene svalende i varmen og lune på sommerkveldene.

Slik kan du redusere utslipp av mikroplast

Plast og mikroplast brytes ikke ned, men forblir i naturen og skader både dyr og planteliv. Med enkle grep kan du bidra til å redusere utslippene

Klær helt uten fluor og mikroplastfibre

Vi i Nøstebarn har alltid satt omtanke for mennesker, dyr og miljø aller først. Derfor er vi utrolig glade for å se det økte engasjementet for å bekjempe utslipp av mikroplast.

Nyheter - vår/sommer 2018

Vårens nye kolleksjon er i land! Maritime striper og fine detaljer i behagelig ull og silke - som luner når det er kaldt og svaler når det er varmt. Disse vårklærne trenger du ikke vente med å ta i bruk!

Her er vårens nye strikkehefte - Nøstestrikk!

I år har vi latt nostalgien slippe til og gjort noen herlige funn i kister og på loft som har gitt inspirasjon til noen av strikkeoppskriftene i dette strikkeheftet. Vi har hentet inn myke elementer som rysjer, hullstrikk og litt mønsterstrikk og satt fokus på de små denne gangen.

5 tips som gjør hjemmeferien topp!

Ferie er ikke nødvendigvis å reise bort, ferie er annerledesdager. Her er noen gode tips som gjør hjemmeferien med barna helt super!

På ski med barn: Slik skaper du skiglede for barna

La nedturen bli en opptur! Jannecke Riisøen er gründer og daglig leder i Nøstebarn, og firebarnsmor. Hun har vært mye på fjellet på ski med barn, og her deler hun noen av sine beste tips for fine dager på tur.

Gavetips til bursdag!

Klær, tøfler og leker i trygge og miljøvennlige naturmaterialer er fantastiske bursdagsgaver som definitivt blir satt pris på!

Er ullklærne til barna belagt med plast?

Klor og plast? Nei takk! Visste du at mange plagg merket med 100% ull, ofte er dekket av en tynn plasthinne?

Hvordan kle på barnet om vinteren? - påkledningsguide

Mange spør oss om påkledning i vintervær, det er vanskelig å lage en fasit som skal passe til alle, for barn har forskjellig aktivitetsnivå, og noen er varmere enn andre. Likevel håper vi disse tommelfingerreglene kan være nyttige.

Page:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5