home Meny close
menu Meny

Mimosagarvet soveskinn

Varekode: 3160
Mimosagarvet (plantegarvet) soveskinn.

Soveskinn som kan brukes overalt hvor barnet sover.
kr 980,00

Lagerstatus: På lager

Sjekk lagerstatus i våre butikker
Beskrivelse

Detaljer

Mimosagarvet lammeskinn er garvet uten bruk av skadelige kjemikalier, det er kun benyttet naturlige garvestoffer. Skinnet oppfyller kravene til Økotex 100 (klasse 1)-standarden.

Spesielt for babyen
Spedbarn sover bedre, legger hurtigere på seg og gråter mindre når de ligger på Soveskinn, viser en undersøkelse ved Cambridge Maternity Hospital i England. Våre merinolammeskinn er spesialpreparert for bruk til baby, fri for alle rester av stoffer brukt under garvingen (behandlingen).

Godt liggeunderlag
Merinosauen har en langt finere og mykere ull og tettere pels enn alle andre kjente saueraser, og er derfor perfekt til soveskinn. Pelsen klippes i jevn høyde, det er viktig for at ullfibrene skal gi fast og god støtte for kroppen (ikke for mykt), minst mulig friksjon mot huden og samtidig sikre et isolerende luftlag under barnet. Jevn pelshøyde hindrer også at barnet for ullhår inn i munnen.
Garnforbruk
H. Arangenser, herre. Vestlandsull, eller dobbel 2-tråds merino: 530 g (S), 600 g (M), 680 g (L). ELLER 2-tråds lanolingarn: 750 g (S), 870 g (M), 990 g (L).
Miljøgodkjenning
ØKO TEX
Øko-tex 100 er en godkjenning som utføres av uavhengige organer. Standarden er utarbeidet av to test-institutt i Tyskland og Østerrike. Øko-tex 100 sikrer at produkter ikke inneholder stoffer som kan gi helseplager eller er skadelige for mennesker.

Produktene testes av uavhengige laboratorier for innhold av skadelige stoffer etter liste over tillatte grenser. Standarden deles inn flere produktklasser (med ulike krav) etter hvor nær huden produktene brukes. Den strengeste er produktklasse 1, som er for produkter som benyttes til baby og barn opp til 3 år (f.eks. soveskinn, tøyleker, sengetøy).

Les mer om Nøstebarn og miljømerking.
Vask og bruk
VASK AV MIMOSAGARVET SOVESKINN (art.nr 3160)
Skinnet er ikke vaskbart, da hudsiden av skinnet vil bli stivt og hardt ved kontakt med vann. Ved behov for rengjøring kan ullsiden vaskes lett med bruk av naturlig ullsåpe, men med forsiktighet slik at undersiden/hudsiden ikke blir fuktig. Bruk en lett fuktet klut og tørk vekk flekker/søl. Deretter tørr klut til å fjerne fuktighet ved å trykke lett der man har vasket.

En desinfiserende rengjøring kan oppnås ved å legge skinnet i fryseren en dag eller to. Da vil bakterier drepes. Vi anbefaler at skinnet børstes i alle retninger med en stiv kam/børste med jevne mellomrom, samt at det luftes og ristes jevnlig.
Om størrelsene
Finnes i én størrelse: ca 90-110 cm langt.
Produktomtaler

Bli den første som omtaler dette produktet

Skriv en omtale av dette produktet. (Har du spørsmål angående produktet - kontakt oss på post@nostebarn.no)

Du omtaler: Mimosagarvet soveskinn

Hvordan vurderer du dette produktet? Klikk på stjernene til høyre for å rangere produktet. *

Rangering