home Meny close
menu Meny

Bilstol-/vognskinn

Varekode: 3110
Mykt skinn til vogn eller bilstol. Lammeskinn med hull til seler.
kr 750,00

Lagerstatus: På lager

Sjekk lagerstatus i våre butikker
Beskrivelse

Detaljer

Skinnet er farget beige/sandfarget og har hull til seler. Pelsen er klippet i jevn høyde og varmer derfor når det er kaldt og svaler når det er varmt. Små uhell tørkes av med en fuktig klut, ellers skal soveskinnet kun luftes og ristes. Ullens innhold av lanolin virker bakteriehemmende, og skinnet vaskes derfor sjelden. Kan maskinvaskes ved 30 grader ullprogram, med såpe for ubehandlet ull.

Nøstebarns skinn er vaskbare og uten skadelige garvestoffer (Les mer om garving på våre informasjonssider), de er godkjent som liggeunderlag for spedbarn. Sauerasen som brukes til våre skinn er iblandet sauerasen English breed sheep. Denne blandingen har ikke de problemene som medfører det mye omtalte smertefulle inngrepet mulesing. Det er godt å vite at lammene også har hatt et godt liv. Les mer om mulesing på våre informasjonssider. Våre australske merinolammeskinn er spesialpreparert for bruk til baby, fri for alle rester av stoffer brukt under garvingen (behandlingen). Stempel fra Woolmark og AWTA (Australian Wool Testing Authority) på skinnets bakside garanterer dette.

Leverandøren av skinnene er sertifisert for Animal Welfare. Les mer på sertifiseringsorganets nettside.
Australian Wool Testing Authority har godkjent skinnene for bruk til spedbarn. Les mer på AWTAs nettside.
Vask og bruk
VASK AV SKINN (art.nr. 3130/3110)
Skinnet vaskes i maskin på ullprogram 30°C med uparfymert ullsåpe (f.eks. Nøstebarns ullsåpe, eller fra helsekost). Det kan godt sentrifugeres med pelssiden ut. Skinnet endrer seg lite i vask, men ønsker du å børste opp pelsen igjen (mest kosmetisk), kan det gjøres med en hundebørste eller lignede når skinnet er tørt. Litt hår vil da lugges av.

Skulle læret bli litt stivere, kan det gnikkes litt mens det er fuktig. Det blir ellers mykt igjen i bruk (som et nyvasket håndkle). Skinnet tørkes flatt, og ikke i direkte sollys. Det tar litt tid for pelsen å tørke helt.

Skinnet inneholder bakteriehemmende naturlig ullfett (lanolin) og vaskes derfor sjelden. Søl trenger ikke inn i ullfibrene og tørkes derfor lett av med en våt eller tørr klut.

Ristes ukentlig og luftes mellom bruk.
Om størrelsene
Vognskinnet er ca. 82 cm langt og ca. 32 cm bredt.
Produktomtaler

Nydelig farge

Nydelig blåfarge
Merete skjæveland, 02.10.2015

Erfaringer?

Hei! Kan noen si noe om hvordan dette er? Bruker dere det inni sovepose? Er det hull til seler i det? Hva er de pelsdottene som ligger oppå skinnet på bildet? Jeg har en som ikke vil sove i vogn, han har blitt bært i søvn hele første år, og nå skal han begynne i barnehagen, og må lære seg å sove i vogn. Kan et sånn skinn hjelpe på?
Silje, 24.07.2014

Regulere selene

Er det flere hull i dette skinnet, slik at det passer til flere typer vogner, og at en kan regulere selene godt til barnets størrelse?
Mamma, 24.01.2014

Feil farge

Dette skinnet er ikke grått, det er blått!
Bestemor, 14.10.2013

Skriv en omtale av dette produktet. (Har du spørsmål angående produktet - kontakt oss på post@nostebarn.no)

Du omtaler: Bilstol-/vognskinn

Hvordan vurderer du dette produktet? Klikk på stjernene til høyre for å rangere produktet. *

Rangering