Meld deg på vårt nyhetsbrev

Meld deg på nyhetsbrev fra Nøstebarn og vær blant de første som får vite om det som skjer hos oss! Vi tar personvern på alvor og ønsker at du skal være trygg på at din personinformasjon er trygt og forsvarlig ivaretatt. Les våre vilkår for påmelding:

VILKÅR FOR PÅMELDING TIL NYHETSBREV FRA NØSTEBARN A/S

Påmelding til nyhetsbrev fra Nøstebarn A/S er gratis og ikke bindende. Det er mulig å si opp abonnementet når som helst. Ved å akseptere de følgende vilkårene samtykker du til at Nøstebarn A/S kan sende deg reklame og markedsføring via e-post om:

• Klær, garn og andre produkter som selges av Nøstebarn A/S.
• Informasjon om Nøstebarn A/S, tips til påkledning, spesielle tilbud, salg, konkurranser, arrangementer og andre markedsføringstiltak.

Ved å fylle ut påmeldingsskjemaet samtykker du med dette til at Nøstebarn A/S Postboks 320 Nesttun, 5853 BERGEN, samler inn, registrerer og lagrer personinformasjonen du har oppgitt for å kunne sende deg nyhetsbrev. Du kan når som helst tilbakekalle ditt samtykke ved å kontakte Nøstebarn A/S via e-post på post@nostebarn.no, på telefon: 55 11 32 30 (kl 09-16 man-fre), ved å benytte skjemaet under eller via valget ”meld av” øverst i alle nyhetsbrevutsendelser. Dersom du velger å melde deg av nyhetsbrevet noteres dette sammen med din personinformasjon, slik at du ikke lenger mottar flere utsendelser. Videre kan du når som helst be om å få innsikt i hvilken informasjon Nøstebarn A/S har lagret om deg, slik at de kan bli rettet, slettet eller blokkert for ytterligere utsendelser.

Vår informasjon om deg vil bli holdt konfidensiell. Nøstebarn A/S vil ikke dele, selge eller på annen måte tilgjengeliggjøre din informasjon med tredjeparter eller andre selskaper uten ditt samtykke med mindre dette er rettslig påkrevd, eller nødvendig for å levere en tjeneste eller vare du har kjøpt eller bedt om.

VASK OG BRUKkeyboard_arrow_down
© 2019 Nøstebarn. All rights reserved.