Problemer med å vise/bruke nettsiden?

Vi anbefaler alle våre kunder å benytte nettleseren Google Chrome, Firefox eller Safari istedenfor Internet Explorer, for å få en best mulig opplevelse av nostebarn.no. Det er også nødvendig å ha aktivert cookies/infokapsler for å kunne handle i nettbutikken.

Nettbutikken ser rar ut eller mangler funksjonalitet i Internet Explorer.

Hvis siden ser unormal ut, du ikke får mulighet til for eksempel å velge farge/størrelse på plagg, og ikke får lagt varer i handlekurven, skyldes det mest sannsynlig en funksjon i nettleseren Internet Explorer (IE) som i utgangspunktet er god, men som ofte kan skape problemer. Funksjonen heter "Kompatibilitetsmodus", og når den er skrudd på oppfører IE seg som om den var en veldig gammel nettleser. Hensikten er at det skal være mulig å besøke eldre nettsider som ikke er tilpasset for visning i nyere nettlesere. Men de fleste nettsider i dag trenger ikke denne funksjonen, og resultatet blir isteden at alle nettsider blir seende veldig rare ut.

I utgangspunktet er ikke Kompatibilitetsmodus slått på i IE, men ikonet for å aktivere den er plassert rett ved siden av oppdater-ikonet i adresselinjen, og det er derfor litt for lett å trykke på ved en feiltagelse. Heldigvis er det like lett å slå den av igjen, se bildet under for forklaring:

Nettbutikken vil ikke lastes inn i Firefox.

Dersom du ikke opplever problemer med å laste inn andre sider, eller å åpne nostebarn.no i andre nettlesere, kan det hjelpe å slette informasjonskapsler og hurtiglager for nettsider. Trykk på Historikk i menylinjen, deretter Slett nylig historikk. Da får du opp et lite vindu der du velger "Alt" i nedtrekksmenyen. Trykk på pilen ved Detaljer for å utvide flere valg, og hak av for Infokapsler og Hurtiglager for nettsider. Klikk på Slett nå og forsøk å laste inn nettsiden vår på nytt.

VASK OG BRUKkeyboard_arrow_down
© 2019 Nøstebarn. All rights reserved.