home Meny close
menu Meny

Nøstebarn på sosiale medier

Facebook

Vi har i skrivende stund over 60.000 følgere på vår Facebookside. Her legger vi ut bilder når vi får inn nye farger eller modeller, vi svarer på spørsmål fra dere som følger oss, og vi sender ut en liten påminnelse hver gang det postes et nytt innlegg på bloggen vår. Dette er også ett av de første stedene vi gir beskjed om at vi har salg eller tilbud, eller når vi får inn noe helt nytt i butikkene våre. Vi synes det er veldig kjekt når følgerene våre deler bilder på veggen vår av for eksempel plagg de har strikket.

Gå til Nøstebarns Facebook-side.

Nøsteblogg

På bloggen vår lar vi kreativiteten råde og legger ut tips, inspirasjon og oppskrifter på alt fra strikkede puter, forskjellige måter å farge ull på, påkledningsguider, gjenbruksideer og mye annet gøy. De kreative ansatte i Nøstebarnbutikkene har alltid noe spennende på gang, og de deler gjerne prosjektene sine med oss på bloggen. Fra tid til annen arrangerer vi konkurranser med flotte premier, og det hender også at vi gir dere et innblikk i hvordan det jobbes "i kulissene" her hos oss i Nøstebarn.

Gå til Nøsteblogg.

Instagram

Følg oss på Instagram der vi heter @nostebarn, og tag Nøstebarn-relaterte bilder du legger ut selv med #nøstebarn. Her legger vi ut snapshots fra butikkene våre, av vindusutstillinger, av plagg vi har strikket, av events vi deltar på og mye annet gøy.

Her kan du se Instagram-bildene våre på nett.