home Meny close
menu Meny

Kundekonto og ønskeliste

Det er ikke nødvendig å opprette en kundekonto for å handle hos Nøstebarn, men med din egen kundekonto vil du slippe å fylle inn alle personopplysningene dine neste gang du handler hos oss. Du vil også få tilgang til din kjøpshistorikk og mulighet til å lagre en ønskeliste du kan dele med venner og familie.

Nøstebarn vil ikke dele dine opplysninger med en tredjepart, og du velger selv om du ønsker å motta nyhetsbrevet vårt på mail. Å registrere seg hos oss er gjort i løpet av et par minutter.

Du kan lese mer om personvern og sikkerhet i Nøstebarns nettbutikk.

NB! 3. juni 2013 byttet Nøstebarn til nytt datasystem. På grunn av hensyn til personvern kunne ikke eksisterende kundekontoer flyttes til det nye systemet. Hvis du har opprettet kundekonto hos oss før denne datoen, må du derfor registrere deg på nytt.

Klikk her for å logge inn eller registrere ny kundekonto.

Ønskeliste

Ved å registerere en kundekonto får du tilgang til å samle produktene du ønsker deg i en ønskeliste. For å legge et plagg i ønskelisten din, velger du farge og størrelse og trykker på den grønne ønskeliste-knappen istedenfor kjøp-knappen.

Du kan skrive kommentarer til hvert produkt i ønskelisten din, for eksempel om produktet er ønsket til lillebror eller storesøster. Hvis du velger å dele listen med familie og venner via mail, vil de kunne se både farge/str og dine kommentarer. Det er praktisk hvis ønskelisten inneholder produkter til flere i familien. Det er ikke nødvendig å ha kundekonto hos Nøstebarn for å se ønskelister man får tilsendt via mail.