MILJØ

Klær helt uten fluor og mikroplastfibre

- 19. april. 2018 av Nøstebarn -

Vi i Nøstebarn har alltid satt omtanke for mennesker, dyr og miljø aller først. Derfor er vi utrolig glade for å se det økte engasjementet for å bekjempe utslipp av mikroplast. Det er lett å kjenne seg maktesløs når bildene av dyr og natur som er skadet av enorme mengder avfall ruller over skjermen. Men om hver og en av oss gjør sitt for å minske sitt eget forbruk og utslipp, vil det kunne være et hjelpende bidrag.

LES OGSÅ:

Miljømerking

Det er viktig for oss at du skal være helt trygg på at våre plagg er fri for mikroplastfibre, fluor og skadelige kjemikalier. Derfor er all vår ull GOTS eller IVN-sertifisert, som er den strengeste miljøsertifiseringen som finnes. IVN og GOTS tillater ingen giftige kjemikalier i produksjonen, syrebad, superwash eller plastbelagt ull. Det betyr at klærne du kjøper til barnet ditt er helt trygge, og heller ikke skaper utslipp av mikroplastfibre ved bruk eller vask.

Ja til giftfrie barneklær!

Både barn og tekstilarbeidere bør skånes for giftige klær. Framtiden i våre hender undersøkte en rekke barneklær og fant miljøgiftige fluorkarboner i hele 90% av produktene de testet. På nettsidene deres kan du skrive under kampanjen slik at de kan jobbe for strengere regulering av miljøgifter. Velger du parkdress eller jakke fra Nøstebarn er du sikret yttertøy helt uten skadelige fluorstoffer!


© 2019 Nøstebarn. All rights reserved.