home Meny close
menu Meny

Ammeinnlegg rund, ullfleece

Runde ammeinnlegg. 100% merinoull.
kr 98,00

Lagerstatus: På lager

Sjekk lagerstatus i våre butikker
Beskrivelse

Detaljer

Myke og gode ammeinnlegg av dobbelt lag børstet ull. Klipp et lite hull i den ene siden for å legge inn en bomullsklut for bedre beskyttelse mot lekasje. Gir god og lun varme, noe som er viktig for å unngå brystbetennelse.

Anbefales av jordmødre over hele landet. Ammeinnlegg i ubehandlet ull hindrer lekkasje og holder brystet varmt, for å unngå brystbetennelse. Fordi innleggene er luftige, unngår man sårhet og klamhet. Inneholder ullfett (lanolin) som bryter ned bakterier og gjør at innleggene kun trenger å vaskes hvis de lukter eller blir stive av melk. Håndvask 30ºC, med ullsåpe. Ammeinnleggene er utrolig enkle i bruk, de tørker raskt og er snart klare til bruk igjen. Tåler å kokes på komfyren (uten bevegelse). Du trenger kun to par - ett i bruk og ett til tørk. Billig og miljøvennlig. Lekker du mye, kan du putte en bomullsklut inni.
Miljøgodkjenning
IVN BEST
IVN anser GOTS-standarden som et minimum av det som kreves for økologiske tekstiler, og har i tillegg sin egen standard som de sertifiserer etter. Denne heter IVN BEST.

BEST krever at 100% av fibrene i et tekstil eller et plagg skal være av naturlige fibre, og at 100% av dette skal være av kbA-/kbT-kvalitet (kbA = sertifisert økologisk produksjon (bomull). kbT = sertifisert økologisk dyrehold (ull).)

Syntetiske fibre kan bare brukes i opp til 5% for tilbehør (som knapper/glidelåser mm., eller som elastikk i bråt eller blonder).

Les mer om Nøstebarn og miljømerking her.
Om størrelsene
14 cm i diameter.
Produktomtaler

Supre !

Disse er så behaglige og varmer veldig godt
  • Rangering:
    starstarstarstarstar
Evy, 17.11.2017

Skriv en omtale av dette produktet. (Har du spørsmål angående produktet - kontakt oss på post@nostebarn.no)

Du omtaler: Ammeinnlegg rund, ullfleece

Hvordan vurderer du dette produktet? Klikk på stjernene til høyre for å rangere produktet. *

Rangering